Däckverkstad Norrtälje

Välkommen till Bilteknik i Gräddö AB

Vi hjälper dig med däcken

Vi välkomnar dig i Norrtälje till vår däckverkstad, Bilteknik i Gräddö AB, när du behöver hjälp med däcken. Vår biltekniker har många års erfarenhet av arbete med bilar och däck. Oavsett vad du har för bilmodell så ser vi på Bilteknik i Gräddö AB till att du får däck som passar till din bil, eller däckservice. Vi har också ett däckhotell. Vi erbjuder även andra tjänster eftersom vi verkligen kan det här med att laga bilar och utföra service.

Nöjda kunder är någonting som vi alltid har i fokus och prioriterar högt. Vi vill alltid leverera resultat som våra kunder blir nöjda med. Skulle det vara så att någon inte är helt nöjd så åtgärdar vi det, för vi lämnar aldrig en missnöjd kund, utan bara hundra procent nöjda kunder. Vi arbetar främst med bil, men även med släp, båttrailers och gräsklippare. Ni kan läsa mer om vad vi erbjuder under tjänster.

Välkommen till oss

Välkommen till Bilteknik i Gräddö AB. Med hjälp av våra medarbetares kompetens och gedigna erfarenhet ser vi till att din bil blir funktionell igen. Vi är ett prisvänligt företag som kan laga och serva alla slags bilmodeller.

Däckverkstad

Ni är välkomna till oss när ni behöver byta däck. Som en fin service till våra kunder erbjuder vi även ett däckhotell. Vi tillhandahåller vår däckservice och däckförsäljning för alla bilmodeller, till rimliga priser.

nöjda kunder

Nöjda kunder är prioritet nummer ett för oss på Bilteknik i Gräddö AB. Alla skall bli hundra procent nöjda, vilket är möjligt tack vare personalens noggrannhet och kompetens. Vi avslutar aldrig ett jobb innan kunden är helt nöjd.

Vill ni veta mer?