bilverkstad Hallstavik

Välkommen till Bilteknik i Gräddö AB

Vi hjälper dig med din bil

Vi hälsar dig i Hallstavik välkommen till vår bilverkstad, Bilteknik i Gräddö AB, när du behöver hjälp med din bil. Vår biltekniker har många års erfarenhet av arbete med bilar. Oavsett vad du har för bilmodell och vilken typ av fel som du har på din bil, eller vilken slags service det är du behöver, så ser vi på Bilteknik i Gräddö AB till att din bil blir i fin kondition igen. Om du är intresserad av att få hjälp med din bil, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Nöjda kunder är någonting som vi alltid har i fokus och prioriterar högt. Vi vill alltid leverera resultat som våra kunder blir nöjda med. Skulle det vara så att någon inte är helt nöjd så åtgärdar vi det, för vi lämnar aldrig en missnöjd kund, utan bara hundra procent nöjda kunder. Vi arbetar främst med bil, men även med släp, båttrailers och gräsklippare. Ni kan läsa mer om vad vi erbjuder under tjänster.

en bilverkstad

Välkommen till Bilteknik i Gräddö AB. Med hjälp av våra medarbetares kompetens och gedigna erfarenhet ser vi till att din bil blir funktionell igen. Vi vänder oss till dig som söker en bilverkstad i Hallstavik med omnejd.

Däckservice

Ni är välkomna till oss när ni behöver byta däck. Som en fin service till våra kunder erbjuder vi även ett däckhotell. Vi tillhandahåller vår däckservice och däckförsäljning för alla bilmodeller, till rimliga priser.

nöjda kunder

Nöjda kunder är prioritet nummer ett för oss på Bilteknik i Gräddö AB. Alla skall bli hundra procent nöjda, vilket är möjligt tack vare personalens noggrannhet och kompetens. Vi avslutar aldrig ett jobb innan kunden är helt nöjd.

Vill ni veta mer?