AC Påfyllning Åkersberga

Välkommen till Bilteknik i Gräddö AB

Vi hjälper dig med din AC

Välkommen till vår bilverkstad, Bilteknik i Gräddö AB, när du i Åkersberga behöver hjälp med AC påfyllning. Vår biltekniker har flera års erfarenhet av arbete med bilar. Utöver det här med AC påfyllning kan man anlita oss för service och reparationer, oavsett bilmodell. Vi på Bilteknik i Gräddö AB ser till att din bil blir i fin kondition igen. Om du är intresserad av att få hjälp med din bil, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Nöjda kunder är någonting som vi alltid har i fokus och prioriterar högt. Vi vill alltid leverera resultat som våra kunder blir nöjda med. Skulle det vara så att någon inte är helt nöjd så åtgärdar vi det, för vi lämnar aldrig en missnöjd kund, utan bara hundra procent nöjda kunder. Vi arbetar främst med bil, men även med släp, båttrailers och gräsklippare. Ni kan läsa mer om vad vi erbjuder under tjänster.

en bilverkstad

Välkommen till Bilteknik i Gräddö AB. Med hjälp av våra medarbetares kompetens och gedigna erfarenhet ser vi till att din bil blir funktionell igen. Vi är ett prisvänligt företag som kan laga och serva alla slags bilmodeller.

AC Påfyllning

Ni är välkomna till oss när ni i Åkersberga med omnejd behöver AC påfyllning. Vi fyller då på köldmedium så att er bils luftkonditionering kommer att kyla luften tillräckligt igen. Vi erbjuder givetvis en hel del övriga tjänster också.

nöjda kunder

Nöjda kunder är prioritet nummer ett för oss på Bilteknik i Gräddö AB. Alla skall bli hundra procent nöjda, vilket är möjligt tack vare personalens noggrannhet och kompetens. Vi avslutar aldrig ett jobb innan kunden är helt nöjd.

Vill ni veta mer?